Geniet van de heerlijkste koffie- en theespecialiteiten in onze Schenkerij Effe Zitten. Overheerlijk ambachtelijk gebak, heerlijk belegde versgebakken broodjes en daggerechten. Gezellig binnen in dezelfde knusse sfeer als de winkel of bij mooi weer lekker op het terras.

Of geniet met uw gezelschap van een High Tea. Dat kan in 3 varianten:

  1. Mini High Tea; een heerlijke selectie aan mini sandwiches en zoetigheid (ongeveer 12 items per persoon).
  2. Seizoens High Tea; dit is een uitgebreidere versie van de mini High Tea. U krijgt een grote etagère met een heerlijke selectie aan mini sandwiches, zoete én hartige snacks en hoeft daarna niet meer te koken ;-).
  3. Luxe High Tea; houd u van sandwiches met luxe vleeswaren en zalm? Kies dan deze variant. Natuurlijk zitten hier ook allerlei zoete en hartige hapjes in en ook hier geldt dat u de volgende maaltijd waarschijnlijk gerust kunt overslaan.

We stellen u niet graag teleur en vragen u daarom om een High Tea altijd te reserveren. Dat kan door te bellen naar 0341 - 49 33 20  of te mailen naar info@buitenenbinnengoed.nl. Wilt u met meer dan 4 personen lunchen? Reserveert u dan ook even, zodat we kunnen voorbereiden. Bedankt!

Bij Binnen en Buitengoed werken mensen met een niet-zichtbare beperking. Zo doen zij op een prettige manier werkervaring op of besteden op een zinvolle manier hun dag.

In ruil voor wat extra geduld van uw kant krijgt u een heerlijk gebakje met koffie of thee dat met extra veel liefde is bereid of een prachtig kado dat met extra veel aandacht en flair is ingepakt.

Wij gaan ervoor. U ook?