Over ons 

Buiten en Binnengoed is al jaren een begrip in Telgt, een van de prachtigste buurtschappen in het buitengebied van Ermelo. U bent van harte welkom in onze prachtige monumentale boerderij. Het pand wordt "het hart van Telgt" genoemd. Vroeger de school van Telgt, later de kerk en weer later een graanschuur. Het pand is omgetoverd tot een gezellige woonkadowinkel met woonaccessoires, groot en klein, luxe of landelijk, nostalgisch of chique en stoer. Geniet van de heerlijkste koffie- en theespecialiteiten in onze Schenkerij Effe Zitten. Subliem gebak, heerlijk belegde broodjes en daggerechten.   En niet te vergeten de heerlijke highteas en proeverijen. 

Onze monumentale boerderij is geheel ingericht in de sfeervolle Engelse stijl en u bevindt zich in een oase van sfeer, warmte en uitstraling.

Wij bezorgen GRATIS onze producten in Ermelo, Putten en Harderwijk!

Producten, die (nog) niet op de website staan, kunt u wel per mail of telefonisch bestellen. Ook als u op zoek bent naar een mooi cadeau, kunnen wij u hier mee helpen. Wij laten u met de camera onze producten zien en u kunt vanuit uw stoel meekijken naar alle mooie dingen die we hebben staan. Zo stelt u een mooi kado samen, fesstelijk en stijlvol ingepakt en het wordt bezorgd of u mag het komen halen. 

 

Tel: 0341 49 33 20     Mail: info@buitenenbinnengoed.nl  Volg ons ook op : Facebook