Gastverkoop archief 2019

05-02-2019

Shop in shop

Het shop- in shop concept

Buiten-en Binnengoed is een landelijke, romantische, nostalgische, chique en stoere kadowinkel met theeschenkerij in onze prachtige boerderij in het buitengebied Telgt in Ermelo. We verzorgen ook workshops, feesten en bieden de gezelligste pleisterplaats van Ermelo. Lekker koffiedrinken, krantje lezen en neuzen in de winkel. Iedereen is welkom. Buiten- en binnengoed is direct gelegen langs de mooie Klompenroute en met honderden campings om de hoek midden op de toeristische Veluwe met heerlijke highteas en proeverijen & de lekkerste taart, een leuk uitje voor het hele gezin.

Natuurlijk promoten we Ermelo graag en de Veluwe.

 

Maar tevens bieden we kleine ondernemers en ondernemende particulieren die zich aangesproken voelen door onze sfeer en ons landelijke, romantische, nostalgische, chique en stoere concept, de gelegenheid hun producten te verkopen en/of bedrijf te promoten via ons shop in shop concept. Zo hoeven zij niet zelf een winkelruimte te huren en wordt er automatisch reclame gemaakt voor de producten en de producten worden verkocht in mooie kadoverpakkingen !!     

 


 

Tarieven van het huren per maand binnen  Buiten- en Binnengoed in Ermelo.

  • Plankje (max 0,6 m2)     € 25,00 ex BTW
  • Plank € 35,00 ex BTW
  • Kast                                € 70,00 ex BTW
  • M2 tafel                           € 40,00 ex BTW
  • Vloeroppervlak per m2 in overleg 

 

* U huurt eerst voor 3 maanden, een product heeft tijd nodig om bekendheid te krijgen.

* Na deze 3 maanden is de huur per mail opzegbaar met een opzegtermijn van een maand tegen het  einde van de maand. Opzegging is definitief bij ontvangst van de opzegbevestiging.

* De 1e 3 maanden worden bij vooruitbetaling voldaan.

* Buiten- en Binnengoed ontvangt 5% provisie van uw omzet.

* U kunt kiezen voor een jaarcontract tegen een korting van 10% op de huurprijs per maand. Voor het einde van de 11e maand kunt u dan kiezen voor verlengen per jaar, maand of stoppen.

* U ontvangt een ledenpas : “Vrienden van Buiten-en Binnengoed” gedurende de huurperiode welke recht geeft op 10% korting op alle kado- en interieurartikelen.     

 

Wat kunt u verwachten van Buiten- en Binnengoed

 

*     Buiten-en Binnengoed verkoopt niet alleen uw producten in een fijne sfeer, uw producten worden ook in kado pakketten aanbevolen en uw merk en/of bedrijf worden gepromoot.  

*     Buiten- en Binnengoed zorgt voor sfeervolle inpakmaterialen. In overleg kunt u uw eigen  verpakkingsmateriaal  en/of stickers aanleveren. Uw visitekaartje kan bij elke verkoop van uw product worden gevoegd.

*     We dragen er zorg voor dat de plank, kast of tafel er uitnodigend bij staat, u zorgt wel zelf voor het vullen van uw plank, kast, tafel of vloerruimte. U krijgt bericht wanneer u 1 of meer artikelen moet aanvullen.

*     Eind van de maand krijgt u een factuur met daarop de huur, omzet en provisie en dit wordt met elkaar verrekend. De omzet zal gelijk naar u worden overgemaakt mits u genoeg verkocht heeft. Mocht het zo zijn dat u na de 1e 3 maanden minder verkoop heeft dan de huur is dan dient u dat bedrag over te maken naar Buiten- en Binnengoed.

*     Vermelding op de website met de mogelijkheid tot het plaatsen van een link naar uw eigen website.

*    Promotie via Facebook en website.