Annie Sloan Chalk Paint

Inspiratie

Alle producten

Webshop

 

Annie Sloan Chalk Paint® is een decoratieve verf die 25 jaar geleden werd ontwikkeld door Annie Sloan.

“De dagen van eindeloos gronden en schuren zijn voorbij: je kunt meteen met het leuke werk aan de slag!” – Annie Sloan

Voorbereidingen zoals schuren of grondverven zijn vrijwel altijd overbodig en je kunt de geweldige verf op bijna elke ondergrond binnen (en buiten !!) gebruiken. Het geeft oude meubelstukken, wanden, plafonds, vloeren, keukens, badkamers enzovoort zonder moeite een nieuw leven. Het is zo makkelijk, leuk om te doen en maakt het voor iedereen mogelijk om geweldige resultaten te bereiken.

Dankzij het prachtige kleurenpalet, dat is geïnspireerd op 18e- en 20e-eeuwse inrichtingen en ontwerpen, kun je de kleuren heel gemakkelijk mengen en zo het aantal kleuren verder uitbreiden. Voeg wat water toe om de verf gladder te maken, laat hem indikken door het deksel eraf te laten, of voeg nog meer water toe voor een mooie doorzichtige kleur. Gebruik de platte kwasten van Annie Sloan voor een egale look of haar Pure Bristle-kwasten voor een verouderde look met meer textuur. Breng Annie Sloan Soft Wax aan om je afwerking te beschermen en duurzamer te maken.


Wie is Annie Sloan?

 

Annie Sloan is een van 's werelds meest gerespecteerde experts op het gebied van verf en kleur. Jarenlange ervaring, kennis en een flinke dosis eigen stijl brengt zij samen in de ontzettend populaire decoratieve verflijn Chalk Paint®.

En met behulp van boeken, kwasten, stencils en stoffen, zorgen haar creatieve ideeën ervoor dat steeds meer huizen een ware metamorfose ondergaan.

“Annie Sloan is een van de invloedrijkste vrouwelijke ontwerpers in Groot-Brittannië.” -The Telegraph

Toen Annie Sloan meer dan twintig jaar geleden haar eigen unieke decoratieve verf
ontwikkelde (Chalk Paint ), betekende dit een revolutie op het gebied van decoratief
schilderen. Gefrustreerd door het gebrek aan verfopties in die tijd creëerde zij haar
eigen unieke, buitengewoon veelzijdige en gebruiksvriendelijke verf voor enthousiaste
doe-het-zelvers én professionele schilders.

Het is heel eenvoudig om prachtige resultaten te bereiken met de decoratieve Chalk Paint . Zeker wanneer je weet hoe
het moet. Wees royaal – wees overdadig! Heb plezier in het schilderen en wees niet te voorzichtig met de kwast. Dit zal je
helpen om je eigen stijl te vinden.