De maand januari is Buiten & Binnengoed gesloten.                            Volg  ons op facebook voor verdere berichten.

Buiten en Binnengoed is al jaren een begrip in Telgt, een van de prachtigste buurtschappen in het buitengebied van Ermelo. U bent van harte welkom in onze prachtige monumentale boerderij. Het pand wordt "het hart van Telgt" genoemd. Vroeger de school van Telgt, later de kerk en weer later een graanschuur.

Onze monumentale boerderij is ingericht in een sfeervolle stijl: chique, vintage, stoer en landelijk en u bevindt zich in een oase van sfeer, warmte en uitstraling.

Het pand is omgetoverd tot een gezellige woonkadowinkel met allerlei woonaccessoires. Groot en klein, luxe of landelijk, nostalgisch of chique en stoer. We hebben een ruime keuze uit diverse mooie merken, zoals Annie Sloan Chalk Paint, Clayre & Eef, geurzakjes, zeep, woonaccessoires, bijzondere kaarten, bloemen, planten, vintage, serviezen, wedgwood en allerlei brocante. Kijk op onze Facebookpagina of op Instagram, daar plaatsen we regelmatig foto`s van onze collectie. Of kom gewoon even langs om zelf te ontdekken!

Wij stellen met liefde de mooiste kadootjes voor u samen en pakken die feestelijk en stijlvol in. 

U bent van harte welkom op woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Op maandag en dinsdag zijn we er ook regelmatig, maar belt u dan even of we open zijn: 0341 - 49 33 20.  

Bij Binnen en Buitengoed werken mensen met een niet-zichtbare beperking. Zo doen zij op een prettige manier werkervaring op of besteden op een zinvolle manier hun dag.

In ruil voor wat extra geduld van uw kant krijgt u een heerlijk gebakje met koffie of thee dat met extra veel liefde is bereid of een prachtig kado dat met extra veel aandacht en flair is ingepakt.

Wij gaan ervoor. U ook?