Onze historie

Historie

 

Buiten- en Binnengoed is een sfeervolle woonkadowinkel met theeschenkerij in het hart van Telgt, Buitengebied van Ermelo. Eind 2018 hebben we Buiten- en Binnengoed overgenomen als bestaande winkel met veel "fans". 

 Helemaal gecharmeerd van het concept landelijk, chique, speciaal met een warme geurrijke sfeer, hebben wij diverse merken mee overgenomen en hebben zelf nieuwe producten en merken toegevoegd. 2019 hebben we gebruikt als proefjaar en daarin veel geleerd. 

 

B&B Bloemen, Planten & Design hebben we eerst als shop-in-shop geprobeerd uitgevoerd door een oud-medewerkster van Buiten & Binnengoed.  Maar al snel bleek dat  in het met passie voeren van bloemen, planten & design als kleine ondernemer voor haar veel tijd, geld en inzet vergde. Zij hield zich liever bezig met evenementen dus is daar weer verder in gegaan. 

 

Daarna heeft onze medewerker-stagiaire met ons haar passie voor bloemen, planten en design opgepakt. Zij heeft als einddoel zelfstandig ondernemer te worden. Ze is creatief, kleurrijk en raakt geinspireerd door te creëren en klanten blij te maken met kleur en geur. B&B heeft een inspirerende toeleverancier /groothandel met eigen diverse bloemspeciaalzaken gevonden, waar ze terecht kan voor "de kneepjes" van het vak en we beginnen klein maar voor haar en voor de klanten van Buiten- en Binnengoed ligt een fleurige toekomst!!!

 

Buiten- en Binnengoed verzorgt boeketten, speciale creaties gecombineerd met design in de winkel en op bestelling wordt bezorgd aan particulieren en bedrijven. De webshop is in ontwikkeling, voor vragen mag u altijd bellen : 0341-493320.  

 

Geniet u met ons mee ?