Wegens vakantie zijn wij gesloten tm 19 september.

Geniet met uw gezelschap van een heerlijke verse High Tea. Deze zijn te boeken op woensdag tm zaterdag tussen 12.00 uur tot 17.00 uur.

Een high tea duurt gemiddeld tussen de 2 a 3 uur, maar wilt u korter of langer blijven dan is dat geen enkel probleem. Gedurende de high tea kunt u heerlijk rondkijken en genieten in onze mooie kadowinkel.

 

U heeft de keuze uit diverse varianten: 

 

Engelse High Tea : U wordt gezellig verwelkomd met een puur fruit-aperitiefje . Op een mooie etagère krijgt u een heerlijke selectie aan zoete én hartige heerlijkheden. Alle verwennerijen zijn vers en ambachtelijk of ter plaatse voor u gemaakt. De hapjes worden aangevuld met fruit voor de verfrissende afwisseling. U kunt genieten van verrukkelijke verse thee, gedroogde theesoorten en de reguliere theevarianten.  Tussendoor krijgt u ovenverse warme scones geserveerd met cream en jam. Geniet u heerlijk uren van deze high tea op een mooi gedekte tafel met Engels servies in onze mooie theeschenkerij.  € 21,95 p.p.

DeLuxe High Tea :  bij de deluxe high tea krijgt u net iets luxere hapjes extra. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld zalm met dillesaus en carpaccio. Elke hapje, de hartige en de zoete zijn een gebakje op zich. € 24,95 pp 

Mini High Tea; de high tea voor de kleine trek of als tussendoortje een heerlijke selectie aan zoete en hartige verwennerijen € 14,95 per persoon. Wel minder maar absoluut niet minder lekker.

Kinder High Tea : komt u met kinderen dan maken we voor hen een eigen high tea etagere. Graag horen we vooraf wat ze erg lekker vinden ( of juist niet) en ze worden extra verwend met snoep en spekkies, fruit en groenten, wat ze mogen en lekker vinden. Geeft u dat door bij reserveren ? 

Kinderen tm 2 jaar : gratis, 3 en 4 jaar € 9,95, 5 en 6 jaar € 14,95, 7 en 8 jaar € 16,95, 9 tm 12 jaar € 18,95

Voor kinderfeestjes hebben wij ook vele mogelijkheden.   

 

De samenstelling van onze high tea's wisselt. We maken gebruik van verse producten, boerenkazen, boerenham, rauwe ham, vers gebak, druiven of andere vruchten. Op verzoek houden we rekening met bijvoorbeeld zwangerschap ( geen rauwe of ongepasteuriseerde producten), lactose intolerantie, glutenvrij, of bijvoorbeeld notenallergie. Ook bij deze wensen zorgen wij voor een heerlijke belevenis. U mag ook aangeven of u meer van hartig dan zoet houdt, voor zover mogelijk houden we rekening met uw wensen !!   

We stellen u niet graag teleur en vragen u daarom om een High Tea altijd te reserveren. Dat kan door te mailen naar info@buitenenbinnengoed.nl of te bellen naar 0341 - 49 33 20

Bij Binnen en Buitengoed werken mensen met een niet-zichtbare beperking. Zo doen zij op een prettige manier werkervaring op of besteden op een zinvolle manier hun dag.


In ruil voor wat extra geduld van uw kant krijgt u een heerlijk gebakje met koffie of thee dat met extra veel liefde is bereid of een prachtig kado dat met extra veel aandacht en flair is ingepakt.

Wij gaan ervoor. U ook?