Verzending

Wij rekenen € 4,10 verzendkosten voor een brievenbuspakket of € 6,95 voor een postpakket binnen Nederland. Bij een bestelling boven de €50,- verzenden wij gratis. Wij verzenden uw bestelling altijd zo snel mogelijk. Afhalen is ook mogelijk bij Buiten en Binnengoed, Telgterweg 307, 3853NK Ermelo

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. Uitsluitend onbeschadigde producten, in de originele verpakking, compleet en ongebruikt worden gecrediteerd.  

De verzendkosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening van koper. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@buitenenbinnengoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.